Thujahäck

Livets träd, eller Thuja på latin, är ett klassiskt barrträd som finns i många trädgårdar och parker. Livets träd är mycket lämpligt för att skapa höga, smala häckar, till exempel som staket eller som ett grönt blickfång i en park eller i ett industriområde.

Livets träd, eller Thuja på latin, är ett klassiskt barrträd som finns i många trädgårdar och parker. Livets träd är mycket lämpligt för att skapa höga, smala häckar, till exempel som gräns eller som ett grönt blickfång i en park eller på ett företagsområde. Thujahäckar är mycket populära på grund av sitt vänliga utseende och sin mjuka struktur. Dessutom älskar fåglar livets träd, så en Thujahäck ger också liv. Hur passande är det? 

Egenskaper hos Thuja Brabant

De är starka och friska växter.

Behåller sina blad på vintern.

cken ger mycket avskildhet.

Mycket tålig.

Blir bronsliknande på vintern och hösten.

Kan planteras i full sol och skugga.

mplig för en hög häck på upp till 6 eller 7 meter.

xer på alla ytor, även på lera.

Thuja Brabant kallas också för Conifer Brabant. På grund av sina goda egenskaper används den här barrträdet ofta som häckväxt. Våra barrträd är utvalda på dessa fastigheter. De fina bladen hos Conifer Brabant skapar en tät och kompakt struktur. Efter beskärning ger denna Conifer Brabant ett tätt resultat.

Conifer Brabant får en bronsfärg på vintern och återgår till sin vackra ljusa, fräscha gröna färg på våren. Bladen sitter kvar under hela året. Om du vill skapa avskildhet i din trädgård är denna Thuja Brabant väl lämpad för det. Den trivs också bra i kustområden och på lerjordar. Om plantorna inte beskäras för att få höjd kan de nå en sluthöjd på 6-7 meter. Thuja Brabant är känd för att vara extremt tåliga växter. De är inte särskilt känsliga för sjukdomar eller skadedjur.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *