Hur man bekämpar ogräs naturligt

Ogräs avlägsnas bäst naturligt. Om de inte avlägsnas regelbundet kommer vackra växter att försvinna i underväxten. Ogräs kan hanteras bra utan kemikalier.
1. Ogräsmetod
Är det skor? Klippningen går snabbt, men den drar inte bort alla ogräs från jorden. Hoes finns i en mängd olika former och storlekar. En typisk holländsk hacka har ett triangulärt blad och är mycket praktiskt. Faktum är att han “såg” ogräset i mitten, men rötterna kan fortsätta växa även i varmt väder.
Rån är dock ett snabbt sätt. Nu är det möjligt att klippa eftersom din fleråriga är i vinterläge och du kan arbeta bra runt växten.
keps
Det är bäst att klippa i torrt väder, eftersom växterna torkar snabbt och inte kan växa. Ändå är det vettigt att fortsätta hacka under hösten.
Därefter förblir ogräset oberoende av rötterna, och när kylan börjar slutar ogräset att växa. Så glöm inte att klippa trädgården några gånger till innan vintern. Våren kommer att bli en stor välsignelse och din trädgård kommer att förbli ogräsfri längre.
Med en rund hacka ser du också till att jorden runt din växt fortfarande är lös. Detta runda hack har en annan fördel. Verktyget är platt på vägen.
Detta gör det enkelt att ta bort mossa och ogräs från din trädgård. Rengör klistermärket. Väldigt passande.
Den goda nyheten är att du nu kan skriva ut din egen text på trädgårdsverktygen för några euro. Gör dina knep personliga och original som en gåva. Så jag gav texten till mitt runda trick. 2. ogräs
Det kanske låter lite gammaldags, men det är en ogräsbekämpningslösning.
Ogräs kan enkelt avlägsnas i fuktiga klimat. Du tar rötterna och allt från marken. Speciellt rotgräs är ofta svårt att ta bort och förstöra. Så det regnar inte …
Ingen ogräsbekämpning krävs
Dra sedan rötterna helt från marken. Det är allt.
Och detta eliminerar behovet av att du applicerar oorganiska herbicider på våren.
Ogräs kan förebyggas genom att dra det ur marken för hand. Du kan också ta bort ogräs mellan skålarna på detta sätt. Inga herbicider behövs.
Varmt väder
Vid varmt väder växer ogräs vanligtvis. Du brukar se det när din trädgård redan är ganska grön med dessa oönskade växter.
Att ta bort det innan vintern minskar arbetet på våren.
Se till att det inte finns ogräs i trädgården innan det börjar frysa. På grund av den ganska varma hösten var ogräset fritt och spred sig snabbt. Om du väntar till våren har du en chans att odla mer ogräs.
Nu ogräs perenner
Ogräs bosätter sig ofta bland dina perenner. Stauderna har beskurits så att du tydligt kan se var ogräset är. Du kan enkelt dra ut dem bland dina perenner. Det blir svårare på våren när växten faktiskt gror.
3. Anti-rotkors
Du kan använda en antirotduk under däck för att förhindra ogräs mellan brickor.
Detta säkerställer faktiskt att ljus och luft inte når ogräset. Efter det kan det inte gro eller växa. Mycket bra för ogräs mellan skålar och under grusvägar.
4. Injektionsskrapa
Trottoar ogräs
Jag väljer också en miljövänlig lösning för trottoarer utan användning av bekämpningsmedel. Med enstaka vård kan du hålla ogräs utanför din trädgård. Ta bort smuts för hand.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *