Fågelbad-Köpråd

Fågelbad blink
Sätt upp ett fågelbad-tack till fåglarna
Lägg också ett fågelbad eller helst ett. Din trädgård kommer snart att bli en fågelträdgård med ett fågelbad. Fåglar använder poolen året om. Både simning och dricka. Tre tips för att installera ett fågelbad. Urval av fågelbad
Många fågelbad säljs. Var särskilt uppmärksam på badets djup. Fåglar som fink, stora bröst och sparvar badar gärna i små vatten.

Stora fåglar gillar koltrastar som mer vatten och djupare pooler.
Vårt runda blåfågelbad är mycket populärt. Fåglar ställer upp regelbundet. Finch, stora bröst och blå bröst är vanliga i den låga ovala poolen.
plats
Fågelbadet måste finnas i ett skyddat område. De flesta fåglar vågar inte, så kom inte för nära fönstret. De ser bokstavligen ut som katter som först kommer ut ur trädet. Fåglar ska känna sig trygga när de badar. De gillar skogarna i området. Sedan flyger de från den säkra skogen till poolen. Många trädgårdar har fortfarande för många trottoarer. Därför rinner regnvatten ut i avloppet. Vatten kan lagras i en vegetationsträdgård. Fåglar kan också dricka löv och simma med wadi på gräsmattan. Det ger en mer miljövänlig miljö och hjälper automatiskt fåglar. Läs också mitt blogginlägg om klimatvänliga trädgårdar.
Passop
Fågelbad bör regelbundet förses med rent vatten. Regntunnor är idealiska för detta. Det uppsamlade regnvattnet är perfekt för att dricka och bada fåglar.
Du kommer automatiskt att veta att du inte längre behöver se fåglarna när du behöver byta badrum. Fåglar dricker också från badet. Detta är också anledningen till regelbundna förändringar. Jag använder en gammal diskborste för detta ändamål. Tillsammans med en kanna regnvatten kan badet snabbt rengöras med en borste.
Var noga med att byta ut det frysta vattnet om det finns kraftig frost. Fåglar kan inte dricka. Strö inte salt på badrummet. Inte bra för fåglar. Gör din trädgård attraktiv för fåglar. Förutom simning kan du också locka till dig fåglar med vackra fågelhus, beteslådor och bete. Men viktigast är de grönskande trädgårdarna. Ju fler skogar, helst ett eller flera träd, desto fler fåglar kan du se. Läs också blogginlägget “Vill du ha fåglar eller plantera träd?”

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *